Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Waterfall

Produse pe pagină:
Sortare după:

Boxe raft Waterfall Serio

Un Hurricane EVO in miniatura,boxa Serio foloseste aceleasi materiale ca si "tatal"sau (foaie de sticla,cabinet de aluminiu)..Atunci cand perioada de ascultare este mai lunga,difuzoarele primesc multa energie,reducand considerabil eficienta,iar ca ac..

1.099,00 Lei Fără TVA: 923,53 Lei

Boxe raft Waterfall Hurricane EVO

Un mix elegant intre sticla si aluminiu,Hurricane EVO ofera un nivel extrem de ridicat de performante pentru o boxa de dimensiunele sale.Folosind tehnologia inovativa marca Waterfall,ce poarta denumirea de Heatstream,Hurricane EVO ofera o dinamica im..

2.199,00 Lei Fără TVA: 1.847,90 Lei

Boxa centru Waterfall Elora EVO

Elegant,frumos sculptat dintr-o foaie dubla de sticla si un corp din aluminiu,Elora este un element ce poate fi usor asociat cu un televizor plat,integrindu-se de minune in orice camera.Folosind tehnologia inovativa marca Waterfall,ce poarta denumire..

4.299,00 Lei Fără TVA: 3.612,61 Lei

Subwoofer Waterfall High Force 2 EVO

Elegant, de dimensiuni destule de reduse,High Force 2 EVO este un subwoofer ce te va uimi de la prima auditie.Acesta confera frecventelor joase o profunzime spectaculoasa, iar precizia cu care controleaza rapidititate acestora este cea care face din ..

5.799,00 Lei Fără TVA: 4.873,11 Lei

Boxe podea Waterfall Iguascu EVO stoc furnizor

Boxe podea Waterfall Iguascu EVO

Toate modelele de boxe de podea de la Waterfall poarta numele unor cascade,Iguascu Evo fiind primul model din gama de produse, fiind si cea mai mica cascada dintre toate(Niagara, Victoria).Fabricat manual in totalitate in Franta este o boxa pe 2 cai..

11.999,00 Lei Fără TVA: 10.083,19 Lei

Boxe podea Waterfall Victoria EVO stoc furnizor

Boxe podea Waterfall Victoria EVO

Victoria EVO este o boxa emblematica si in acelasi timp un best-seller al gamei de produse de la Waterfall, fabricata manual in Franta.Fiind o boxa pe 3 cai cu 4 drivere , aceasta ofera un sunet pur si extrem de dinamic ce te va inconjura de la prima..

15.999,00 Lei Fără TVA: 13.444,54 Lei

Boxe podea Waterfall Niagara stoc furnizor

Boxe podea Waterfall Niagara

Niagara este o lovitura de imagine pentru orice spatiu modern, fiind fabricat manual 100% in Franta,avand un sunet natural extrem de bogat, dincolo de orice asteptari pe care le puteti avea. Tehnologia ADT(acoustic damping tube) este cea care face t..

187.998,00 Lei Fără TVA: 157.981,51 Lei