Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe raft TAGA Platinum One

stoc furnizor Boxe raft TAGA Platinum One

[video:https://www.youtube.com/watch?v=SSeRA-w4sMY width:670 height:500]

Platinum ONE - designerii și inginerii noștrii au acordat o atenție specială acestui proiect - dificultatea scopului nostru a constat în proiectarea unei boxe de dimensiuni mici ce oferă performanțe audio uimitoare. A fost nevoie de peste 6 luni de muncă grea, teste și ajustări repetate pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Această boxă premium este o alegere excelentă pentru boxe de raft sau montate pe suport pentru sistemele stereo și home theatre cu pretenții ridicate.

Incinta de mici dimensiuni și design rotunjit a Platinum ONE este realizată din MDF foarte dens pentru a asigura rigiditate excepțională și limita distorsiunile și vibrațiile.

Tweeter-ul Taga premiat cu con din titanium pur ce utilizează tehnologiile Taga Waveguide și Taga Top Plate a fost actualizat pentru înalte și mai spațioase, mai clare și mai bogate și pentru a atinge un nivel de volum mai ridicat.

Mid woofer-ul actualizat de 4" cu carcasă din aluminium pur modelat prin injectare ce utilizează o structură dublă de magneți, sistemul Taga Air Ventilation și un con din celuloză aisgură un bas mai profund și medii bogate și deschise.

Platinum One este o completare perfectă pentru gama noastră de amplificatoare hibride, dar și pentru amplificatoarele cu tub sau tranzistori.

Design:

Bookshelf

2-way, 2 drivers,

15mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 3kHz, Magnet Grill
High-Frequency Driver:25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP 
Bass / Midrange Driver:102mm (4”), TPAIC, TAVC
Recommended Amplifier Power:

20-100W

Frequency Response:

42Hz-40kHz

Impedance:6 ohm
Sensitivity:86dB
Dimensions (H x W x D):23 x 14.5 x 21.4 (incl. grill)
Weight (net):

8.1 kg pair

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Platinum One sunt boxele de raft ce propun auditii extrem de bogate in ciuda dimensiunelor sale reduse.
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: TAGA/PlatinumOne
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 1.059,00 Lei
  • Fără TVA: 889,92 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00