Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe podea TAGA Platinum F-120

stoc furnizor Boxe podea TAGA Platinum F-120

TAGA Platinum F-120Platinum F-120, modelul emblemă al anului 2013, surprinde cu o performanță superioară a sunetului de calitate înaltă și o apariție elegantă, ravisantă.

Mulțumită faptului ca este cu 8cm mai inalta decat Platinum F-100 și a unui nou radiator de bass pasiv de 6.5”, s-a reușit o extensie a benzii de frecvente joasă pana la 28Hz.

Basul este rapid, precis, cu o balanță tonală detaliată și dinamici uriașe.  

INCINTA

Incintele Taga Low Interference sunt fabricate din MDF de calitate superioară cu o grosime de15mm cu ranforsări interioare (modelele de podea) pentru a și pentru a suprima orice rezonanțe nedorite.

Structura incintelor a fost aleasa nu doar pentru designul lor nu modern, ci în principal pentru a diminua orice vibrații, difracții sau turbulențe nedorite, ce pot afecta performanța sunetului. Materialul de amortizare acustică, folosit în interiorul cutiilor, anihilează problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim distorsiunile.

Modelele de podea sunt așezate pe suporturi metalice solide cu spike-uri ce oferă stabilitate și o bună izolare a boxelor de podea.

TAGA Platinum F-120
TWEETER

Tweeter-ul de 1” (25mm) TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome cu magnet supradimensionat de Φ70, răcire cu ferrofluid și CCAW de mare capacitate și voice coil cu cablare de argint, poate suporta o putere înaltă de energie, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată.

Cu funcții asemănătoare hornului, atât designul TWG TAGA Waveguide al măștii frontale a tweeter-ului folosind difuzoare concave cât și plasa metalică a domului ajută la dispersia egală și plată a sunetului în și în afara axului driverului.

Voice coil-ul CCAW asigură o comunicare proaspătă, curată și nedistorsionată și un sunet cu amplitudine mare. Tweeter-ul Platinum poate atinge și 40KHz!

TTP Taga Top Plate (doar pentru anumite modele) reduc efectele de unde staționare și creează performanțe la nivel tridimensional. 

DIFUZOR DE MEDII

Driverul robust și ultra-ușor TPACD Taga Pure Aluminum cone Driver (cu priză de fază de aluminiu în formă de glonț și carcasă, magnet supradimensionat de Φ90), cu suspensie din butil, se poate mișca foarte rapid și permite adesea frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur pot suporta temperaturi și consum de energie ridicat. Conul, priza de fază în formă de glonț are rol aliniere a fazei semnalului audio și egalizarea răspunsului gamei medii in frecvența.

BASS & MEDII

Driver-ul TPACD Taga Pure Aluminum cone (cu capace de protecție din aluminiu și carcasă, magnet supradimensionat Φ100 ) și magnetul supradimensionat combo T-yoke, voice coil-ul din cupru pur, toate acestea permit o utilizare la nivel nivele de volum înalte, precum și o performanțe ample, precise și detaliate a basului si medilor.

BASS PASIV

Radiatorul pasiv TPAPR Taga Pure Aluminum (con din aluminiu pur, capac de protecție praf și carcasă). Conul foarte ușor și suspensia din cauciuc elastic permit mișcarea rapidă și precisă a conului impinsa de presiunea internă exercitata de driverele active de bass. O încărcătură extra de 85 g de oțel este adăugată pentru a amplifica factorul de amortizare.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=ui8hwnQbaHA]

Specifications: 

 

Design:

3-way, 4 drivers, 1 passive radiator, floorstanding, Bi-wiring,

double rear bassreflex port,

TLIE Enclosure,

crossover points 700Hz 4kHz

High-Frequency Driver:25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP 
Midrange Driver:133mm (5.25”), TPACD
Bass Driver:

2 x 165mm (6.5”), TPACD

Passive Radiator:

165mm (6.5”), TPADR

Recommended Amplifier Power:20-280W
Frequency Response (+/- 3dB):28Hz-40kHz
Impedance:6 ohm
Sensitivity:93dB
Dimensions (H x W x D):117 x 25 x 34 cm
Weight (net):49.2 kg pair

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Platinum F-120 , modelul emblemă al anului 2013, surprinde cu o performanță superioară a sunetului de calitate înaltă și o apariție elegantă, ravisantă.
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: TAGA/Platinum F-120
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 3.609,00 Lei
  • Fără TVA: 3.032,77 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00