Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Subwoofer TAGA Coral SW-10

stoc furnizor Subwoofer TAGA Coral SW-10

TAGA Coral SW-10Simplitatea elegantă și calitatea seriei Coral vă aduce mai aproape de sunetul înregistrării originale – ne-am folosit pasiunea și dragostea pentru a crea muzica, făcându-vă fericit în timp ce o ascultați!

Incintele au fost realizate într-o manieră excepțională utilizandu-se finisaje din furnir de lemn sau piano, folosindu-se ultimile tehnologii in materie.

TLIE – Incintele de interferență joasă Taga sunt fabricate din MDF de 25mm grosime (cu ranforsări interioare) pentru a augmenta stabilitatea și a limita rezonanțele nedorite.

THAW - Taga High Amplitude Woofer oferă o excursie extinsă miscarii difuzorului , care are ca efect obținerea unei viteze mărite, o dispersie si o prezenta crescuta. Basul este rapid, puternic, dinamic atingand frecvente foarte joase.  

TAGA Coral SW-10THCA - Taga High Current Amplifier oferă cantități uriașe de putere pură și un radiator supradimensionat de performanță ridicată ce dispersează rapid căldura creată, crescând eficiența. 

Incintele utilizate sunt construite din MDF de 15mm grosime cu ranforsări interioare pentru a oferii o stabilitate crescuta și pentru a limita rezonanțele nedorite.

Designu-ul structural al incintei este utilizat nu doar pentru formele placute și moderne, ci și pentru a diminua în principal toate vibrațiile nedorite, difracții sau turbulențe, ce pot deteriora calitatea sunetului. Materialul de amortizare acustică folosit în interiorul incintelor elimină problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim distorsiunile.

Specifications:

 

Design:

Bassreflex subwoofer, auto on/off,

25mm thick MDF TLIE cabinet

Bass Driver:255mm (10”) Φ140 magnet, paper cone, THAW
Frequency Response (+/- 3dB):20Hz-200Hz
Amplifier Power:200W RMS / 700W Dynamic Peak, THCA
Dimensions (H x W x D):43 x 35 x 41 cm (incl. feet)
Weight (net):23.6kg pcs

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Coral SW-10 este subwoofer-ul seriei Coral ce confera o nuanta impresionanta frecventelor joase, resimtita mai ales la efectele speciale din filme
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: TAGA/Coral SW-10
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Preț / bucată
  • 2.899,00 Lei
  • Fără TVA: 2.436,13 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00