Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe podea TAGA Coral F-120

stoc furnizor Boxe podea TAGA Coral F-120

TAGA Coral F-120Coral F-120 sunt boxele de podea ce propun 3,5 cai, un difuzor de woofer suplimentar fiind pozitionat in spatele cabinetului. Acestea au fost concepute si proiectate astfel incat sa ofere un sunet extrem de bogat, cu o putere sporita, acoperind camere de dimensiuni mai mari.

Incintele au fost realizate într-o manieră excepțională utilizandu-se finisaje din furnir de lemn sau piano, folosindu-se ultimile tehnologii in materie.

A doua generație revizuită TPTTD-I (Taga Pure Titanium Tweeter Dome) folosește magnet cu neodim pentru o eficiență ridicată și un răspuns in frecvență inalta mai precis și extins.

Răcirea cu ferrofluid și voice coil cu cablaj de argint ajută tweeter-ul să suporte alimentari ridicată, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată.

TPAF (Taga Pure Aluminum Faceplate) ajută la dispersia ulterioară a frecvențelor înalte.

TAGA Coral F-120Difuzorul de medii TPACD de 6.5” Taga Pure Aluminum cone Driver (cu carcasă de aluminiu , capac de protecție și magnet supradimensionat Φ90 ) cu suspensie din butil permite o mișcare foarte rapida , fapt ce permite frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur suporta temperaturi ridicate.

Basul adanc si rapid este redat de noul woofer TRSCD (Taga Reinforced Straw Cone Driver). Basul este foarte profund și exact, păstrând în același timp o sincronizare extraordinară.

TRSCD Taga Reinforced Straw Cone Driver prezinta un magnet supradimensionat Φ100 (F-80), voice coil-ul din cupru pur, permite o utilizare atât la puteri înalte. Adaugarea unui difuzor de woofer in spatele cabinetului, care functioneaza intr-un cabinet separat, ofera un surplus de bas, de putere si de dinamica.

Boxa este așezată pe un suport elegant ce ofera atat o imagine placuta cat si o stabilitate sporita incintei. Incintele utilizate sunt construite din MDF de 18mm grosime (fata de 15mm utilizat in boxele Coral F-80), cu ranforsări interioare , pentru a oferi o stabilitate crescuta și pentru a limita rezonanțele nedorite.

La constructia cross-over-ului s-au utilizat componente de înaltă calitate, cu toleranță redusă , atent selecționate, folosindu-se cablaje interne de calitate pentru a oferii un nivel crescut de neutralitate a sunetului, fara a modifica calitatea semnalului audio de la amplificare. De fapt, cea mai mare imbunatatire fata de modelul precedent este o revizuire totala a cross-over-ului intern.

Toate boxele folosesc conectori placați cu aur, care acceptă ca boxele de bază să fie cablate până la 10AWG și să folosească cele mai populare tipuri de conectori, oferindu-se posibilitatea conectarii in bi-wiring a acestora.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=EQWvYuNp-1M]

Specifications:

 

Design:

Floorstanding, 3.5-way,

4 drivers, Bi-wiring,

18mm MDF TLIE enclosure

Crossover points 250Hz, 1.8kHz, 2kHz

High-Frequency Driver:25mm (1”) TPTTD-I, TPAF
Midrange Driver:165mm (6.5") TPACD
Bass Driver:2 x 165mm (6.5") TRSCD
Recommended Amplifier Power:20-220W
Frequency Response:28Hz - 40kHz
Impedance:6 ohm
Sensitivity:90db
Dimensions (H x W x D):

97.5 x 19.5 x 36 cm

Weight (net):46 kg pair

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Coral F-120 sunt boxele de podea ce propun 3,5 cai, un difuzor de woofer suplimentar fiind pozitionat in spatele cabinetului.
  • Producător: TAGA Harmony
  • Cod produs: TAGA/Coral F-120
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 7.689,00 Lei
  • Fără TVA: 6.461,34 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00