Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Nagaoka CL-153 Record Conical Cleaner Roller

stoc furnizor Nagaoka CL-153 Record Conical Cleaner Roller
Este un produs revoluționar, care reprezintă un progres major în vinil record cleaning. Nagaoka CL-153 Record Cleaner foloseste un grad special de elastomer de cauciuc care aproape niciodată nu își pierde caracterul adeziv. Doar rularea ușora peste suprafața de înregistrare este suficient pentru a elimina praful și murdăria din caneluri. Acesta funcționează ca un farmec si curata timp de mai mulți ani. Un agent de curatare, cu un record de madeour rolă de silicon elastomer foarte moale. Una dintre proprietățile acestui elastomer este că acesta este lipicios. Atunci când materialul de curățare peste înregistrarea în timp ce se aplică o presiune mică, elastomer se va deforma și de a lua forma șanțului de înregistrare. Orice particulă de praf în canelura se va lipi de rulare mai curat și să fie îndepărtate în acest fel. În cazul în care pe rola se strange mult praf pur și simplu se spală sub jet de apă de la robinet, folosind un săpun. Praful va fi ușor de clătit. Uscarea se face cu o rola de hârtie fără scame, acesta va deveni la fel de lipicios ca și atunci când a fost nou.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Nagaoka Rolling 153 Record Cleaner este unul dintre cele mai bun record cleaner în ceea ce privește valoarea și performanțele sale.
  • Producător: Nagaoka
  • Cod produs: nagaoka/cl135
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Preț / bucată
  • 459,00 Lei
  • Fără TVA: 385,71 Lei
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00