Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Denon PMA-50

Denon PMA-50

Amplificator Denon PMA-50Amplificator stereo digital integrat

Bucurati-va de fidelitate audio de caltiate superioara din orice sursa audio de rezolutie ridicata cu noul amplificator stereo digital integrat Denon PMA-50, care ofera o intare USB pentru redarea de fisiere de rezolutie ridicata de tip PCM pana la 24biti/192kHz sau de tip DSD de 2,8MHz sau de 5,6MHZ.

Acum va puteti bucura de muzica de la dispozitivul mobil favorit prin conexiunea Bluetooth, iar prin optiunea de sincronizare NFC puteti adauga multiple dispozitive Bluetooth. Pentru fidelitate optima wireless, PMA-50 ofera decodare CSR aptX cu latenta scazuta, oferindu-va calitate audio la nivel de CD.  

Acest amplificator ofera optiuni de conectare multiple pe langa cele wireless, anume trei intrari digitale (2 optice si 1 coaxial) si o intrare analog stereo pentru dispozitive "legacy".

Amplificatorul digital avansat de clasa D incorporeaza tehnologia DDFA de la CSR, pentru fidelitate ridicata si distorsiuni scazute si este capabil sa propuna pana la 50W putere pe canal in 4 Ohmi si 30W putere pe canal in 8 Ohmi, pentru compatibilitate ridicata cu o plaja larga de difuzoare.

Incinta compacta cu un design elegant, a fost proiectata ca PMA-50 sa se integreze in orice spatiu si sa poata fi pozitionat atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Procesare digitala audio avansata AL32

Pentru fidelitate optima in cazul fisierelor digitale de 16, 20 si 24 de biti, PMA-50 incorporeaza procesare digitala avansata AL32. Aceata tehnologie este incorporata in seriile Denon de clasa audiofila si indeplineste functiile de filtrare a semnalului, reducere a zgomotului si convertire a semnalelor de rezolutie mai scazuta in semnale de 32 de biti. Astfel, va veti putea bucura de o raza dinamica remarcabila si o calitate nemaivazuta a surselor digitale de rezolutie scazuta.

Amplificator complet digital

Amplificatorul incorporeaza tehnologia DDFA de la CSR, iar designul circuitului de iesire ofera un raport mai bun semnal-zgomot si zgomot mai redus decat majoritatea amplificatoarelor de clasa D, oferindu-va fidelitate si eficienta ridicata.

Conectoarele premium incorporate in acest model va permit sa conectati boxe prin cablu simplu, prin conectori cu pin sau prin conectori de tip banana.

Intrare USB-B pentru rezolutie ridicata

Intrarea USB ofera posibilitatea conectarii directe a PC-ului sau Mac-ului dumneavoastra si redarea de fisiere digitale de inalta rezolutie, precum DSD de 2.8MHz si 5.6MHz si PCM de 24-bits/192-kHz. Pentru a elimina zgomotul indus, PMA-50 are un bloc de izolare zgomot dedicat construit inaintea ampliicatorului digital si a convertorului digital analog. Include un cablu conector USB-A la USB-B.

Conectivitatea Bluetooth cu NFC si Multi-Point

Acum puteti reda melodiile favorite usor si repde prin Bluetooth, PMA-50 oferind optiunea de sincronizare Bluetooth a multiple dispozitive, fie prin cod PIN, fie prin NFC. PMA-50 poate retine pana la 8 profile de dispozitive sincronizate si poate mentine sincronizare paralela cu 3 dispozitive in acelasi timp, redand audio de la dispozitivul principal selectat.

Decodare AptX de latenta scazuta

Pentru calitate de nivel CD, PMA-50 incorporeaza decodare CSR AptX de ultima generatie, care ofera sincronizare optima de timp.

Incinta compacta si pozitionare orizontala sau verticala

Incinta eleganta de la PMA-50 vine cu finisaje de calitate din aluminiu si poate fi pozitionata atat pe orizontala, cat si pe verticala. PMA-50 vine cu detectie automata a orientarii pentru a optimiza orientarea imaginii de pe panoul de control frontal.

Multiple intrari audio

Pe langa intrarea USB, PMA-50 ofera 2 intrari digitale optice, o intrare digitala coaxiala si o intrare analog, pentru surse audio "legacy".

Iesire de inalta calitate pentru casti

PMA-50 incorporeaza un circuit dedicat de amplificare pentru casti, cu distorsiuni ultra-joase si cu optiunea de selectie a nivelului de impedanta, pentru compatibilitate cu o serie larga de casti. Iesire pentru casti este de tip jack 6,3mm si compatibila cu majoritatea castilor premium de acasa sau studio.

Channels2

UHC-MOS single push pull circuit_

Advanced HC-TR single push pull circuit_

LC mounted twin transformer_

Wide range amplifier_

High current dynamic power supply_

Power amp discrete construction_

Micro processor auto off_

Solid Heat Sinks_

Source Direct_

Power Amp direct_

Balance / Bass / Treble / Loudnesso / o / o / _

Digital in: USB-A / USB-B / optical / coaxial_ / o / o / o

Sample Rate digital In192 kHz / 24-bit

Asynchronous mode rear USBo

Bit-perfect transmissiono

USB-B DSD Audio Streaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6o / o

Ground isolator for DAC Mode operationo

AL 32 Processingo (Advanced)

DAC Master Clock Designo

Bluetooth / aptX / NFCo / Low Latency / o

Vertical Installationo

Low Noise OELD displayo

Audio Inputs1

Digital in: USB-B / optical / coaxial1 / 2 / 1

Phono Input: MM / MC_ / _

Audio Outputs_

Pre-out / Main-inSubwoofer / _

Power Amp Direct IN_

Gold plated Cinch_

Speaker A / B_

Number of terminals2

Remote Control Bus in / outo

Headphone Outo (gain control)

Output power 8 Ohm (20 Hz - 20 kHz, T.H.D. 0.07%)30 W

Output power 4 Ohm (1 kHz, T.H.D. 0.7%)50 W

Total Harmonic Distortion0.004 %

Input Sensitivity: MM_

Input Sensitivity: MC_

Signal to Noise Ratio: MM/MC_ / _

Input Sensitivity: High level70 mV

Signal to Noise Ratio: High level110dB

Treble Control± 8 dB at 12 kHz

Bass Control± 8 dB at 100 Hz

Available Colours: Premium Silver / Blacko / _

Metal Front Panel_

Power Consumption in WT.B.D.

Standby Consumption in WT.B.D.

Auto Power Offo

Detachable Power Cableo

Remote ControlRC-1202

System Remote Function_

Maximum Dimensions (W x D x H) in mm200 x 238 x 90

Weight in kg 6

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
PMA-50 este un amplificator integrat extrem de compact capabil sa propuna pana la 30 de W putere pe canal in 8 Ohmi
  • Producător: Denon
  • Cod produs: Denon/PMA-50
  • Disponibilitate:
  • 2.249,00 Lei
  • Fără TVA: 1.889,92 Lei
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00