Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

CD-Player Denon DCD-50

stoc furnizor CD-Player Denon DCD-50

CD SACD Player Denon DCD-50Partenerul ideal pentru amplificatorul digital stereo PMA-50, DCD-50 este un cd player avansat ce poate reda atat CD-uri, cat si fisiere MP3 si WMA. Avand aceleasi design ca PMA-50, DCD-50 dispune de o incinta compacta si eleganta, care poate opera atat in pozitie orizontala, cat si verticala. Displayul OLED Clear View detecteaza in mod automat pozitionarea sistemului si modifica orientarea displayul pe verticala sau orizontala. Pentru compatibilitate si calitate audio maxima impreuna cu PMA-50, DCD-50 ofera o iesire digitala coaxiala. Pentru conexiune cu alte componente ale sistemului, DCD-50 integreaza un sistem de conversie digital/analog de rezolutie inalta (192kHz/24biti) si iesiri analaog stereo.

Ideal cu PMA-50

Avand designul si finisajele identice, DCD-50 este partenerul ideal pentru amplificatorul digital stereo PMA-50. Ambele au incinte din aluminiu mat, cu accente argintii si suprafete mate negre.

Pozitionare orizontala sau verticala

Atunci cand spatiul este un factor limitant, DCD-50 poate fi pozitionat pe verticala sau pe orizontala. Suportii inclusi pot fi mutati usor, cu mana, dintr-o pozitie in cealalta, gaurile de insurubare avand acoperitoare de culoare argintie.

Display OLED cu orientare automata

Displayul OLED va arata numarul de melodii si durata totala a unui CD, titlul, artistul si durata melodiei curente, denumirea albumului si ofera iconite pentru functiile de aleatoriu, repeta 1 (melodie), repeta toate melodiile. Displayul detecteaza si isi schimba in mod automat orientarea in functie de pozitionarea (orizontala sau verticala) a CD player-ului. 

Functie Auto Standby

Activand functia Auto Standby, DCD-50 va intra in mod automat in modul de economisire (standby) dupa 30 de minute de inactivitate.

Telecomanda ergonomica

Telecomanda inclusa are un design ergonomic si ofera functiile clasice ale unei telecomenzi: tastatura numerica, butoane control (pla, pauza, stop, urmator, repeta, aleatoriu etc.). Cu telecomanda inclusa puteti controla atat DCD-50, cat si PMA-50.

CD Player versatil

DCD-50 poate reda CD-uri audio, dar si CD-uri de date, inclusiv CD-R si CD-RW, cu fisiere in format MP3 sau WAV.

Conversie digital-analog de rezolutie inalta

Pentru conectarea la alte componente care nu detin o intrare digitala coaxiala, DCD-50 ofera o sectiune de conversie digital analog de rezolutie inalta (192kHz/24biti), care livreaza o raza dinamica larga si distorsiuni si zgomot foarte reduse.

CD section General Channels 2 channel stereo Power supply AC 230 V, 50/60kHz Dynamic range 100 dB Power consumption 10 W (Standby 0.4 W) Signal-to-noise ratio 105 dB Dimensions (W x H x D) 200 x 86 x 240mm Total harmonic distortion 0.004% (1 kHz) Weight 2.4 kg Ports OUT Analogue out (cinch) x 1 Digital Coaxial out x 1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
DCD-50 este un cd-player compact ce propune un design ultra-modern, si sunetul de care va veti indragosti de la prima auditie
  • Producător: Denon
  • Cod produs: Denon/DCD-50
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Preț / bucată
  • 1.799,00 Lei
  • Fără TVA: 1.511,76 Lei
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00