Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

CD-Player Denon DCD-2500NE

stoc furnizor CD-Player Denon DCD-2500NE
Premium Super Audio CD Player care aduce performanțele de redare a discurilor la înălțimi remarcabile Procesare avansată AL32 + Procesor ultra-precizie 192kHz / 32bit DAC Convertor DAC Design Circuit pentru a suprima bruiajul și zgomotul Direct Mechanical Ground Construction pentru a minimiza vibrațiile nedorite.
Construcție proiectată cu atenție, și componente selectate Hi-Fi pentru a păstra puritatea semnalului audio. Mecanismul original de redare, inima tehnologiei Denon de redare a discurilor digitale, cu Advanced SVH loader Playback CD, Super Audio CD, DSD (2.8 MHz / 5.6 MHz) și a fișierelor PCM de până la 192 kHz / 24 biți înregistrate pe DVD R / RW Twin Transformer pentru alimentare digitală și analogică separată Mod Pure Direct Digital optic, digital coaxial și analogic Denon este unul dintre rarele branduri audio care au continuat să dezvolte în mod activ componentele Hi-Fi și să acumuleze, să perfecționeze și să treacă tehnologii Hi-Fi audio. Seria 2500NE, concepută pentru vârsta de astăzi, a fost dezvoltată atât de ingineri veterani, cât și de tineri ingineri talentați care au moștenit tehnologiile și expertiza Denon, care au fost cultivate de-a lungul multor ani și decenii. DCD-2500NE se concentrează pe realizarea esenței unui player de disc: precizie ultra-ridicată în citirea discurilor și furnizarea de semnale audio de înaltă calitate amplificatorului. Pentru a realiza acest lucru, căile de semnal sunt cât mai scurte posibil și întregul circuit este minimizată. Inginerii au reproiectat, de asemenea, brațele mecanismului de antrenare a discului și șasiul pentru a elimina vibrațiile, dușmanul mare al playerelor de disc și pentru a obține performanțe ultra-rezistente la vibrații. Informațiile de pe disc sunt acum citite cu o precizie impecabilă și un semnal curat, de înaltă calitate, este furnizat circuitului avansat AL32 Processing Plus al DCD-2500NE. Pe lângă redarea CD și Super Audio CD, DCD oferă redarea înregistrărilor audio până la PCM192 / 24 sau DSD5.6 înregistrate pe un DVD R / RW pentru o flexibilitate maximă și acces extins la un sunet de înaltă rezoluție.

CD Compatibility: CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AACo / o / o / o / o / o

Data Disc Compatibility: DSD / WAV / ALAC<=5.6 / 192 / 96

AL 32 ProcessingAdvanced AL32 Plus

DAC Master Clock Designo

Extra metal plate for chassis strengthingo

Aluminium side panelso

Analogue Out (Cinch)2ch

Digital Optical In / Out_ / o

Digital Coaxial In / Out_ / o

Gold plated Cincho

Remote Control Bus in / outo

Display: Dimmer / Offo / o

Program Play (CD / SA-CD)o / o

Repeato

Available Colours: Premium Silver / Blacko / _

Metal Front Panelo

Remote ControlRC-1207

Power Consumption in W25

Standby Consumption in W0.1

Auto Power Offo

Detachable Power Cableo

Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 434 x 335 x 138

Weight in kg 13.7

Random Playo

MechanismSVH Loader

DAC ICPCM1795 (192kHz/32bit)

Frequency response (SACD, DVD-A)2 Hz _ 50 kHz (SACD)

Dynamic Range (SA)112 dB

Signal to Noise Ratio (SA)120 dB

Total Harmonic Distortion (SA)0.0008%

Frequency response CD (linear PCM)2 Hz _ 20 kHz

Dynamic Range: CD / DVD101 dB (CD)

Signal to Noise Ratio 118 dB (CD)

Total Harmonic Distortion 0,0015% (CD)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
Denon DCD-2500NE este un CD-player de inalta fidelitate ce propune un sunet extrem de bine definit si dinamic, propulsand o imagine auditiva de exceptie
  • Producător: Denon
  • Cod produs: Denon/CD-2500NE
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Preț / bucată
  • 8.999,00 Lei
  • Fără TVA: 7.562,18 Lei
ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00