Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Casti Sport

Casti Sport
Produse pe pagină:
Sortare după:

Audio Technica ATH-SPORT1

Căștile SPORT1 țintează alergătorii care urmăresc moda și le place să combine accesoriile cu ținuta sportivă. Agățătoarele ajustabile de după ureche oferă o fixare fermă și confortabilă și nu se dezleagă în timpul alergării. Inelele moi din cauciuc d..

129,00 Lei Fără TVA: 108,40 Lei

Audio Technica ATH-SPORT1iS

Căștile SPORT1iS țintează alergătorii care urmăresc moda și le place să combine accesoriile cu ținuta sportivă. Agățătoarele ajustabile de după ureche oferă o fixare fermă și confortabilă și nu se dezleagă în timpul alergării. Inelele moi din cauciuc..

179,00 Lei Fără TVA: 150,42 Lei

Audio Technica ATH-SPORT2

Adoptând designul mai tradițional, fără agățătoare, modelul SPORT2 este perfect pentru cei care poartă ochelari de soare în timpul activităților sportive. Livrat cu trei inele in silicon de mărime diferită care sunt destul de flexibile pentru a găsi ..

179,00 Lei Fără TVA: 150,42 Lei

Audio Technica ATH-SPORT3

Modelul de top din serie, căștile SPORT3 sunt dedicate sportivilor serioși ce își doresc confort pe termen îndelungat și performanțe audio de nivel înalt pentru a acompania antrenamentele intense. Dotate cu agățătoare ferme și flexibile, design simil..

269,00 Lei Fără TVA: 226,05 Lei

JBL Reflect Mini BT

Design ușorFiind cele mai ușoare căști Bluetooth sport de la JBL, Reflect Mini BT oferă comfort în timpul activităților atletice pentru o perioadă foarte lungă.[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"34575","attributes":{"class":"media-..

449,00 Lei Fără TVA: 377,31 Lei

JBL Reflect Aware

[video:https://www.youtube.com/watch?v=_BgPxXjXbsY width:670 height:500]Anularea zgomotelorElimină zgomotele mediului înconjurător pentru un antrenament concentrat. Căștile JBL Reflect Aware funcționează fără acumulatori spațioși.Control adaptiv al z..

899,00 Lei Fără TVA: 755,46 Lei