Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

BOSE

Produse pe pagină:
Sortare după:

SoundTrue Ultra InEar compatibil Android

Căști pentru o viață activă De acum nimic nu mai stă între tine și muzica ta. Vă prezentăm căștile Bose SoundTrue Ultra In-Ear! Sunt confortabile - mici și ușoare, conferind sunet amplu și profund pe un spectru larg de frecvențe acustice. Iar desi..

699,00 Lei Fără TVA: 587,40 Lei

Boxa portabila BOSE SoundLink Mini Bluetooth II stoc furnizor

Boxa portabila BOSE SoundLink Mini Bluetooth II

Sunet mai bun, în palma taPoți avea muzica ta preferată oriunde ai merge. Boxa Bluetooth SoundLink Mini II oferă un sunet natural, amplu și cu un bas profund, ce depășește orice așteptări pentru o boxă de dimensiuni atât de mici.Datorită conexiunii p..

899,00 Lei Fără TVA: 755,46 Lei

Boxa wireless BOSE SoundTouch 10 stoc furnizor

Boxa wireless BOSE SoundTouch 10

Streaming și sunet amplu cu cel mai mic sistem Bose SoundTouchSistemul audio wireless Bose SoundTouch 10 reprezintă cea mai simplă soluție de a asculta muzică oriunde în casă. În plus, este atât de mic încât îl poți așeza oriunde și vei face streamin..

999,00 Lei Fără TVA: 839,50 Lei

BOSE SoundLink AE II

Muzică și iar muzică. Fără fire. Libertate și confort. Marile avantaje ale tehnologiilor wireless. Însă Bose îți oferă o experiență wireless și mai bună, din toate punctele de vedere. Sunet amplu, puternic, la orice volum. Apeluri mai clare pentru am..

1.289,00 Lei Fără TVA: 1.083,19 Lei

Boxe PC BOSE Companion 20 stoc furnizor

Boxe PC BOSE Companion 20

Îmbunătăți dramatic sunetul audio de pe PC cu Companion ® 20 sistem de boxe multimedia. Sistem acesta de boxe de calculator reproduce un sunet plin, natural chiar daca esti in fata calculatorului sau întreaga cameră oriunde v-ati afla. Tot sunetul..

1.289,00 Lei Fără TVA: 1.083,19 Lei

Boxa wireless BOSE SoundTouch 20 III stoc furnizor

Boxa wireless BOSE SoundTouch 20 III

Sunet amplu, wireless. SimpluTe așteaptă o întreagă lume a muzicii. Iar sistemul wireless Bose SoundTouch 20 seria III reprezintă o modalitate ideală de a te bucura de muzică, oriunde în casă - wireless. Se conectează direct la rețeaua ta Wi-Fi de ac..

1.819,00 Lei Fără TVA: 1.528,57 Lei

Boxe PC Bose Companion 50 stoc furnizor

Boxe PC Bose Companion 50

Sistemul BOSE ideal pentru calculator Sistemul Companion 50 este ideal pentru cei ce sunt în căutarea unui sunet captivant pentru calculatorul. Performanțele acustice ale sistemului depășesc cu mult acelea ale unui sistem audio convențional destinat ..

1.949,00 Lei Fără TVA: 1.637,82 Lei

Boxa wireless BOSE SoundTouch 30 III stoc furnizor

Boxa wireless BOSE SoundTouch 30 III

Sunet puternic, wireless.Fiind pasionat de muzică, asculți tot timpul melodii noi și artiști preferați. Acum poți face asta cu un sunet mai bun, mai simplu decât ți-ai imaginat vreodată. Sistemul - boxa fără fir Bose SoundTouch 30 Seria III Wi-Fi est..

2.749,00 Lei Fără TVA: 2.310,08 Lei