Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe podea Audiovector SR 6 Avantgarde Arrete

stoc furnizor Boxe podea Audiovector SR 6 Avantgarde Arrete

SR 6 este ce-a mai cunoscută serie de boxe a producătorului danez Audiovector, în construcție încă din anul 2000, fiind apreciată atât de specialiștii din domeniu, cât și de fericiții posesori ale acestora pentru transparența, detaliul, dinamica ,claritea, naturalețea și capacitatea acesteia de a reproduce orice sunet fără niciun fel de efort.

De-a lungul anilor, seria SR 6 a beneficiat de anumite upgrade-uri, îmbunătățind în mod constant capacitatea de reproducere audio a acestora. 

Seria SR 6 prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în construcția boxelor. O mare parte din tehnologiile utilizate la conceperea acestora au fost dezvoltate pentru modelul de vârf, R 11.

 SR 6 utilizează o construcție a incintei în formă de lacrimă. Această formă oferă o reducere a rezonanțelor interne, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis. Această formă extrem de apreciată este folosită și la seriile SR 3.

SR 6 este o declarație de dragoste la adresa muzicii. La conceperea acesteia a fost utilizat tot arsenalul tehnologic de care dispune producătorul danez. Rezultatul este o adevărată bijuterie, atât tehnologică, cât și muzicală, având capacitatea unei reproduceri perfecte a realității.

SR 6 Avantgarde Arrete împrumută o gamă largă de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11. SR 6 Avantgarde Arrete reprezintă un upgrade total, fiecare aspect a fost optimizat, de la difuzoare la cross-over, interacțiunea difuzoare – cabinet, interacțiunea dintre podea și boxă, inclusiv tratament criogenetic și multe altele.

Difuzoarele de bas și medii ce echipează seria SR 6 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii ce se regăsesc în acest moment pe piață. Cele două difuzoare de medii și bas sunt concepute dintr-o membrană de carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu, împinse de o bobină din titaniu.

Un alt element prezent și la modelul de vârf R11 este crossover-ul.  Împreună cu tehnologia DFF (Dynamic Feed Forward), acesta aduce o reducere de 50% a pierderilor, fiind cel mai avansat crossover din punct de vedere tehnologic.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă.  Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne.  Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și putere sunetului.

 

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.
Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” – o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio.  Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor  datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

 

Tehnologie avansată a difuzoarelor

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic.  Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

 

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.
Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvențe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

 

 

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

 

NES- NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condițiile în care nu vor interacționa cu incinta în care sunt fixate. Răspuns-ul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcția boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacțiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influența energiei accumulate la nivelul incintei în concordanță cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

 

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas/medii din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepție de bază  LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilație ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

 

NCS – Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete. Prin înghețarea componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziția lor naturală, fapt ce reduce rezistența acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătățire substanțială, oferind o claritate superioară.

 

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Frequency response 27 Hz – 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 80/350/2800 Hz

Sensitivity 92,5 dB

Power handling 450 W

Dimensions (HxWxD) mm 1250 x 240 x 360

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
SR 6 Avantgarde Arrete sunt boxele de podea hi-end ce excelează prin detaliul oferit pe întreaga bandă de frecvențe
  • Producător: Audiovector
  • Cod produs: Audiovector/SR6AvantgardeArrete
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 99.999,00 Lei
  • Fără TVA: 84.032,77 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00