Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe raft Audiovector SR 1 Signature

stoc furnizor Boxe raft Audiovector SR 1 Signature

Seria SR 1 este linia de boxe de raft ce oferă același sunet de calitate ridicată a celor de la Audiovector  pentru clienții ce sunt în căutarea unei soluții de dimensiuni extrem de reduse.  Inspirată din seria SR 6 și seria SR 3, utilizează același tip de construcție în formă de lacrimă. Această formă reduce rezonanța internă a incintei, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 1 Signature este a doua linie a gamei SR1 ce include încă trei variante: Super, Avantgarde și Avantgarde Arrete. Față de seria Super, seria Signature vine cu un tweeter superior, utilizând și o prindere în 3 puncte brevetată ce aduce un plus uriaș prezentării audio. De asemenea, crossover-ul este îmbunătățit, oferind o bandă de frecvență mult mai largă. Un alt aspect de luat în calcul este sensibilitatea acestor boxe ce le permite utilizarea puterii amplificării într-un mod extrem de eficient.

Difuzorul de bas/medii ce echipează seria SR 3 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcție ce se regăsesc în acest moment pe piață. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

 

Design neparalel 

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă.  Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne.  Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și puterea sunetului.

  

Bobină de titaniu 

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” – o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio.  Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor  datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

 

Tehnologie avansată a difuzoarelor 

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic.  Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

 

LCC - Low Compression Concept 

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.

Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

Audiovector Evotech tweeter 

Acest tweeter se regăsește la toate modelele Signature. Dome-ul este realizat din mătase ramforsată cu fibre de carbon. Oferă un sunet extrem de detaliat datorită abilității de a reacționa foarte rapid și fără distorsiuni.

Împreună cu tehnologia SEC, acestea prezintă un sunet extrem de deschis și cu o scenă aerisită și foarte largă.

 

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică.

Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

 

IUC- Individual Upgrade Concept 

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette. 

Frequency response 43 Hz – 27 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 3000 Hz

Sensitivity 87,5 dB

Power handling 160 W

Dimensions (HxWxD) mm 370 x 190 x 260

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
SR 1 Signature sunt boxele de raft ce ies în evidență prin design-ul aparte și excelează pe frecvențele înalte
  • Producător: Audiovector
  • Cod produs: Audiovector/SR1Signature
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 10.999,00 Lei
  • Fără TVA: 9.242,86 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00