Pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate folosim cookies! Navigand in continuare confirmati ca sunteti de acord - Despre cookies

Boxe raft Audiovector SR 1 Avantgarde Arrete

stoc furnizor Boxe raft Audiovector SR 1 Avantgarde Arrete

Seria SR 1 este linia de boxe de raft ce oferă același sunet de calitate ridicată al celor de la Audiovector  pentru clienții ce sunt în căutarea unei soluții de dimensiuni extrem de reduse.  Inspirată din seria SR 6 și seria SR 3, utilizează același tip de construcție în formă de lacrimă. Această formă reduce rezonanța internă a incintei, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 1 Avantgarde Arette este vârful de linie din gama SR 1 ce include încă trei variante: Super, Signature și Avantgarde.

SR 1 Avantgarde Arrete împrumută o gamă largă de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11, boxa amiral a producătorului danez Audiovector. SR -1 Avantgarde Arrete reprezintă un upgrade total, fiecare aspect a fost optimizat, de la difuzoare la cross-over, interacțiunea difuzoare – cabinet, interacțiunea dintre podea și boxa, inclusiv tratament criogenetic și multe altele.

Difuzorul de bas/medii ce echipează seria SR 1 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcție ce se regăsesc în acest moment pe piață. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixat într-un șasiu de magneziu și împins de o bobină din titaniu.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

 

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă.  Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne.  Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și puterea sunetului.

 

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” – o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio.  Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor  datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

 

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic.  Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

 

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.
Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvențe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

 

 

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

 

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condițiile în care nu vor interacționa cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcția boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacțiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influența energiei accumulate la nivelul incintei în concordanță cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

 

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepție la construcția LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilație ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

 

 

NCS – Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete. Prin înghețarea componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziția lor naturală, fapt ce reduce rezistența acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătățire substanțială, oferind o claritate superioară. 

 

IUC - Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Frequency response  39 Hz – 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 2800 Hz

Sensitivity 87,5 dB

Power handling 200 W

Dimensions (HxWxD) mm 370 x 190 x 280

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
SR 1 Avantgarde Arrete sunt boxele de raft ce ies în evidență prin design-ul aparte și excelează pe frecvențele înalte
  • Producător: Audiovector
  • Cod produs: Audiovector/SR1AvantgardeArrete
  • Disponibilitate: stoc furnizor
Pret / Pereche
  • 20.499,00 Lei
  • Fără TVA: 17.226,05 Lei

Selecteaza:

ALEGE HiFi CENTER

Achizitionezi la preturi accesibile, cu plata in rate, cele mai noi echipamente audio - video pe care le poti testa oricand in showroom-ul nostru. Consultanta este gratuita!

CONSULTA UN EXPERT

0749 988 186

Luni-Vineri: 10.00-18.00