Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


TAGA Platinum F-60

SKU: TAGA/Platinum F-60

2739 Lei / pereche

sau 342,38 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită București și Ilfov! ?

Livrare în maxim 48 de ore!

Disponibilitate: stoc limitat ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

TAGA Platinum F-60Seria platinum este recunoscuta pentru nivelul audio incontestabil pe care acestea il ating. La constructia acestora s-a urmarit atingerea celor mai inalte performante acustice, fara a se compromite in nici un fel calitatea audio.

 Incintele Taga Low Interference sunt fabricate din MDF de calitate superioară cu o grosime de15mm cu ranforsări interioare (modelele de podea) pentru a și pentru a suprima orice rezonanțe nedorite. Structura incintelor a fost aleasa nu doar pentru designul lor nu modern, ci în principal pentru a diminua orice vibrații, difracții sau turbulențe nedorite, ce pot afecta performanța sunetului.

Materialul de amortizare acustică, folosit în interiorul cutiilor, anihilează problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim distorsiunile. 

Modelele de podea sunt așezate pe suporturi metalice solide cu spike-uri ce oferă stabilitate și o bună izolare a boxelor de podea.

TAGA Platinum F-60 WoodTWEETER

Tweeter-ul de 1” (25mm) TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome cu magnet supradimensionat de Φ70, răcire cu ferrofluid și CCAW de mare capacitate și voice coil cu cablare de argint, poate suporta o putere înaltă de energie, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată. Cu funcții asemănătoare hornului, atât designul TWG TAGA Waveguide al măștii frontale a tweeter-ului folosind difuzoare concave cât și plasa metalică a domului ajută la dispersia egală și plată a sunetului în și în afara axului driverului. Voice coil-ul CCAW asigură o comunicare proaspătă, curată și nedistorsionată și un sunet cu amplitudine mare. Tweeter-ul Platinum poate atinge și 40KHz!

TTP Taga Top Plate (doar pentru anumite modele) reduc efectele de unde staționare și creează performanțe la nivel tridimensional.

MEDII

Driverul robust și ultra-ușor TPACD Taga Pure Aluminum cone Driver (cu priză de fază de aluminiu în formă de glonț și carcasă, magnet supradimensionat de Φ90), cu suspensie din butil, se poate mișca foarte rapid și permite adesea frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur pot suporta temperaturi și consum de energie ridicat. Conul, priza de fază în formă de glonț are rol aliniere a fazei semnalului audio și egalizarea răspunsului gamei medii in frecvența.

BASS & MEDII

Driver-ul TPACD Taga Pure Aluminum cone (cu capace de protecție din aluminiu și carcasă, magnet supradimensionat Φ100 ) și magnetul supradimensionat combo T-yoke, voice coil-ul din cupru pur, toate acestea permit o utilizare la nivel nivele de volum înalte, precum și o performanțe ample, precise și detaliate a basului si medilor.

Specifications:

 

Design:

3-way, 3 drivers, floorstanding, Bi-wiring

TLIE Enclosure,

crossover points 700Hz 4kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”), TPTTD, TWG faceplate, TTP 
Midrange Driver:  133mm (5.25”), TPACD
Bass Driver:  165mm (6.5”), TPACD
Recommended Amplifier Power:  20-230W
Frequency Response (+/- 3dB):  35Hz-40kHz
Impedance:  6 ohm
Sensitivity:  90dB
Dimensions (H x W x D):

 96,6 x 25 x 34 cm 

Weight (net):  36.4 kg pair / 39.8 kg pair (High Gloss)

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->