Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


TAGA Diamond F-200

SKU: TAGA/DiamondF-200

33678 Lei / pereche

sau 4209,75 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită în toată țara! ?

Disponibilitate: stoc furnizor ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Diamond F-200 sunt boxele de podea high-end ce înglobează cele mai bune tehnologii de la Taga Harmony.

În urma succesului spectaculos al seriei Platinum Special Edition, TAGA Harmony a primit numeroase cereri din partea clienților pentru proiectarea boxelor cu sunet și design high-end superior.

TAGA Harmony a acceptat provocarea dificilă, dar în același timp foarte tentantă.

O echipă de ingineri dedicați a fost alocată pentru proiectul cu numele de cod "Diamond".

Scopul a fost să utilizeze toate cunoștințele și experiența din cercetarea, dezvoltarea și fabricarea boxelor pentru realizarea unui model de boxe de podea ce demonstrează cele mai bune tehnologii și realizări ale TAGA Harmony.

Rezultatele sunt vizibile de la o primă privire asupra incintei realizate superb, cu linii curbate clare și elegante, design luxurios accentuat de lemnul natural și finisajul lucios high-end.

Atunci când le vei asculta pentru prima dată, vei fi uimit de sunetul excepțional al boxelor Diamond F-200 - foarte natural, extrem de dinamic și de o claritate uimitoare ce te va captiva.

Design:

Floorstanding, 3-way, 4 drivers,

Bi-wiring, Bi-amping
25mm MDF S-TLIE enclosure
Crossover points 450Hz, 4kHz

High-Frequency Driver:

30mm (1.18”)
O-TPTTD, E-TPAF

Midrange Driver: 165mm (6.5") E-TPACD
Bass Driver: 2 x 203mm (8") TNPPCD
Recommended Amplifier Power: 100-400W
Frequency Response: 30Hz-33kHz (+/- 3dB)
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 91dB
Dimensions (H x W x D):

120 x 28 x 52 cm

Weight (net): 112 kg pair

O trecere fantastica  in revista a boxelor Taga Harmony Diamond F-200 in Clasa de Referinta de catre HIFI Test , o  revista audio de renume din Germania.

 

Instrument  precis

Laborartor si practica

In laborartorul  nostru Taga F-200 au  confirmate  prezumțiile noastre in ceea ce privește eficiența. Se ajunge la 90 de decibeli cu 2.83 volți în gama medie critică - și cu valori de distorsiune absolut neglijabile. Pe de altă parte, gama de frecventa înalta este ușor rezervată – în privința comportamentul omnidirecțional excelent, se prezinta o idee buna ...
 
 ... O cutie de dimensiuni mari cu woofere și tuburi bassreflex amplasate la o jumătate de metru între ele, ar trebui folosita cu precauție, ceea ce TAGA dovedeste în sala de ascultare: da, bass-ul pare să fie subțire într-o configuratie regulata, dar extrem de agil și liber de zgomote și rezonante. Aceastea fac ca F-200 să fie unice printre alte difuzoare din această categorie de greutate - permit instalarea aproape de pereți, și de aceea sunt potrivite pentru camere în care suprafața podelei nu permite instalarea unor astfel de boxe mari. 
 
În gama de mijloc și frecvență înaltă, Taga nu lasă nimic în urmă: agil, foarte dinamic și cu o precizie extremă, atrage o imagine acustica detaliată în jurul camerei, punctează excelent cu sonorizarea camerei în ceea ce privește lățimea și adâncimea și întotdeauna lasa control volumului sa se mute cât mai mult spre dreapta, ca și cum ar fi atins de o mână de magician - o astfel de randare foarte maleabila și realista, pune o vrajă asupra publicului.
 
Așa cum am mai spus: bass-ul este clar,și daca piesa o cere,prezent in  întreaga gamă. Se poate "ajusta" echilibrul tonal al F-200 prin experimentarea cu distanța față de peretele din spate ...
 
Concluzia
 
Diamond F-200 demonstreaza un nivel de calitate mult mai  ridicat fata de Taga acum  ceva ani: la un  pret  accesibil, au  un  aspect excelent  si  o  manopera de calitate, combinate cu  un  sunet de exceptie  intr-o potrivire de ansamblu,ceea ce in  sfarsit  corespunde cu  cerintele acuale din  sufragerie. Foarte bine Taga!
 
Scurt și dulce:
 + manopera foarte buna
 + sunet dinamic
 + pozitionare maleabila in camera
 

  

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->