Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


TAGA Coral F-80

SKU: TAGA/Coral F-80

4879 Lei / pereche

sau 4879 Lei / luna in 1 rate ?

Livrare gratuită în toată țara! ?

Livrare în maxim 48 de ore!

Disponibilitate: stoc limitat ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

TAGA Coral F-80Simplitatea elegantă și calitatea seriei Coral vă aduc mai aproape de sunetul înregistrării originale – ne-am folosit pasiunea și dragostea pentru a crea muzica, făcându-vă fericit în timp ce o ascultați!

Incintele au fost realizate într-o manieră excepțională utilizandu-se finisaje din furnir de lemn sau piano, folosindu-se ultimile tehnologii in materie.

A doua generație a domului TPTTD-I (Taga Pure Titanium Tweeter Dome) și a TPAF (Taga Pure Aluminum Faceplate),  sunt similare celor utilizate la seriile superioare Platinum SE, oferind frecvențelor înalte o limită superioară, cu un sunet foarte precis, detaliat, clar și spațios.

A doua generație revizuită TPTTD-I (Taga Pure Titanium Tweeter Dome) folosește magnet cu neodim pentru o eficiență ridicată și un răspuns in frecvență inalt mai precis și extins. Răcirea cu ferrofluid și voice coil cu cablaj de argint ajută tweeter-ul să suporte alimentari ridicată, iar performanța sa este foarte precisă, clară, lină și detaliată.
TPAF (Taga Pure Aluminum Faceplate) ajută la dispersia ulterioară a frecvențelor înalte.

TAGA Coral F-80 WhiteNoul TPACD de 6.5” (Taga Pure Aluminum Cone Driver), de înaltă clasă, folosit la boxele de podea, reproduc fidel sunetele vocilor și instrumentelor într-o manieră foarte naturală, curată, neutră și bogată în același timp.
Driver TPACD de 6.5” Taga Pure Aluminum cone Driver (cu carcasă de aluminiu și capac de protecție și magnet supradimensionat Φ90 ) cu suspensie din butil permite o mișcare foarte rapida fapt ce permite frecvențelor de gamă medie să fie bogate, profunde și suave. Magnetul supradimensionat, voice coil-ul din cupru pur suporta temperaturi ridicate.

Basul adannc si rapid este redat de noului woofer TRSCD (Taga Reinforced Straw Cone Driver). Basul este foarte profund și exact, păstrând în același timp o sincronizare extraordinară.
TRSCD Taga Reinforced Straw Cone Driver prezinta un magnet supradimensionat Φ100 (F-80), voice coil-ul din cupru pur, permite o utilizare atât la puteri înalte,

Boxa este așezată pe un suport elegant ce ofera atat o imagine placuta cat si o stabilitate crescuta incintei.

TAGA Coral F-80Incintele utilizate sunt construite din MDF de 15mm grosime  cu ranforsări interioare pentru a oferii o stabilitate crescuta și pentru a limita rezonanțele nedorite.

Designu-ul structural al incintei este utilizat nu doar pentru formele placute și moderne, ci și pentru a diminua în principal toate vibrațiile nedorite, difracții sau turbulențe, ce pot deteriora calitatea sunetului.
Materialul de amortizare acustică folosit în interiorul incintelor elimină problema undelor staționare interne, iar intrările de bas-reflex sunt concepute în mod unic pentru a reduce la minim distorsiunile. 
 
La constructia CROSOVERElor sau utilizat componente de înaltă calitate, cu toleranță redusă , atent selecționate, folosinduse  cablaje interne de calitate pentru un a oferii un nivel crescut de  neutralitate a sunetului, fara a modifica calitatea semnalului audio de la amplificare.

Toate boxele folosesc conectori placați cu aur, care acceptă ca boxele de bază să fie cablate până la 10AWG și să folosească cele mai populare tipuri de conectori, oferind-use posibilitatea conectarii in biwireing a acestora.

Specifications:

 

Design:

Floorstanding, 2.5-way,

3 drivers, Bi-wiring,

 MDF TLIE enclosure

Crossover points 600Hz, 3kHz

High-Frequency Driver: 25mm (1”) TPTTD-I, TPAF
Midrange Driver: 165mm (6.5") TPACD
Bass Driver: 165mm (6.5") TRSCD
Recommended Amplifier Power: 20-200W
Frequency Response (+/- 3dB): 32Hz - 40kHz
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 90db
Dimensions (H x W x D):

92.5 x 19.5 x 29 cm

Weight (net): 39.4 kg pair

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->