Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


Quadral Rondo Aktiv

SKU: Quadral/RondoAktiv

2809 Lei / pereche

sau 351,13 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită București și Ilfov! ?

Disponibilitate: stoc furnizor ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Quadral Rondo Aktiv sunt boxele active destinate pentru desktop, ce permit conectarea atât prin cablu cât și prin Bluetooth

Quadral Rondo Aktiv oferă cea mai bună calitate audio posibilă pentru orice tip de conținut audio de pe PC-ul, notebook-ul, tableta sau telefonul dumneavoastră. Aceste boxe active beneficiază de toată experiența dobândită în proiectarea boxelor de clasă Hi-Fi.

Accentul principal în faza de proiectare a modelului Quadral Rondo Aktiv a fost pus pe calitatea sunetului, așa cum ne-am obișnuit din partea producatorul german din Hanovra. Tehnologii de vârf integrate impecabil în carcase moderne compacte asigură un sunet excelent pentru aceste dimensiuni.

Boxe Raft Quadral Rondo Aktiv

Varietatea de opțiuni de conectare nu ar trebui să rămână nemenționată: se poate utiliza funcția de placă de sunet USB, Bluetooth cu standard ridicat aptX și intrări stereo analogice. O mențiune specială pentru ieșirea de subwoofer cu sistem automat de filtrare high-pass pentru sateliți, care este activat imediat ce subwoofer-ul este conectat.

Tweeterul utilizat este modelul premiat RICOM V, iar bass-ul este din titan 115 mm, ceea ce înseamnă condiții optime pentru dinamică, detalii bogate și spațialitate.

Cei peste 100 Watt putere globală vă vor face să “ascultați cu atenție”, în sensul real al cuvintelor, modul cum Rondo activ asigură vârfuri de frecvență pline de viață și reproducere excelentă a întregului spectru sonor, astfel încât să doriți să ascultați muzica preferată prin intermediul  smartphone-ului, tabletei sau PC-ului. Oricine poate asculta cu tine și va simți atmosfera de club sau de sală de concert. Nu există nicio sursă de alimentare separată pentru a strica armonia vizuală deoarece a fost integrată discret în interiorul boxei.

Rondo Aktiv va va ajuta sa va integrati in noua lume mass-media, ascultand muica la o calitate mult mai buna decat inainte.

  • Construcție: 2-way
  • Incinte: Bass Reflex
  • Putere (W): 2 x 50 / 2 x 70 W
  • Răspuns în frecvență (Hz): 55th .. 50,000 Hz
  • Tweeter: RiCom V
  • Intrări: USB, analogic, Bluetooth cu aptX
  • Ieșire subwoofer
  • Woofer: 135 mm Ø Titanium PP
  • Dimensiuni (HxWxD): 280 x 150 x 215 mm

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->