Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


Peachtree Audio deepblue2

SKU: Peachtree Audio/deepblue2

2029 Lei / bucată

sau 2029 Lei / luna in 1 rate ?

Livrare gratuită București și Ilfov! ?

Disponibilitate: stoc furnizor ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Disponibil in showroom

deepblue2 este o boxă wireless de 440 Watt ce funcționează cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, oferindu-vă audiții extrem de plăcute.

deepblue2 redefinește calitatea și cantitatea sunetului redat de o boxă Bluetooth. Acesta combină convenabilitatea unei singure boxe cu sunetul puternic al unui sistem stereo Hi-Fi. Cu deepblue2, vei simți sunetul irezistibil care te va anima.

Un nou standard al performanței

În 2013, Peachtree Audio a lansat originalul deepblue. Acesta a primit recenzii uimitoare din partea mediei și clienților, consolidându-și rapid poziția de cea mai bună boxă Bluetooth.

Pentru deepblue2, echipa noastră de design și-a propus să îmbunătățească performanțele modelului original. Provocarea tehnică o constituie obținerea unui bas controlat, profund și puternic dintr-o incintă mică - fără a ridica prețul la un nivel exagerat.

Majoritatea boxelor wireless utilizează două sau trei difuzoare de dimensiuni mici ce funcționează la potențial maxim pentru a atinge un sunet full range. Rezultatul este un sunet slab și comprimat ce devine obositor atunci când este ascultat la volum ridicat. 

Pentru un sunet natural și viu, este nevoie de o boxă ce produce un bas profund, iar singura modalitate de a obține acest lucru este prin punerea în mișcare a aerului. Este necesară combinația perfectă dintre putere, suprafață de acoperire, mișcare a difuzorului și incintă corectă, toate lucrând împreună.

deepblue 2 utilizează un amplificator de 440 Watt proiectat special ce oferă de 5 ori mai multă putere decât celelalte boxe Bluetooth existente pe piață.

Un woofer de 6.5 inch mișcă o cantitate însemnată de aer ce și produce un impact profund al basului. Nu numai că vei auzi basul, îl vei și simți.

deepblue2 utilizează o configurație de 5 difuzoare pe 3 căi pentru a crea un sunet puternic echilibrat astfel încât fiecare instrument și voce să fie ușor de auzit. Două difuzoare de medii de 3 inch și două difuzoare de înalte de 1 inch se află de o parte și de alta a woofer-ului pentru a reda un sunet larg și natural ce învăluie întreaga cameră.

Sistemul de amortizare acustică, proiectat cu foarte multă atenție, separă deepblue2 de celelalte produse existente pe piață. Abordarea incintei închise depășeștele performanțele incintelor cu porturi de radiatoare pasive prin crearea unui bas ce nu distorsionează al nivel ridicat de volum.

Streaming audio prin Bluetooth cu aptX

Poți reda toate melodiile tale preferate pe deepblue2 utilizând tehnologia Bluetooth cu aptX. Poți conecta telefonul Android, iPhone, iPod-ul, Macbook-ul și majoritatea PC-urilor pentru a reda muzica wireless la o calitate ridicată.

Conectează până la 5 dispozitive Bluetooth și poți comuta între ele prin simpla apăsare a unui buton. Aceasta este o funcționalitate extraordinară daca utilizezi mai multe dispozitive.

Intrări digitale și analogice

deepblue2 are 2 intrări directe: una optică și una analogică de 3.5 mm. 

deepblue2 top and remote control 

Redare la volum redus sau la volum ridicat

Urechea umană este mai puțin sensibilă la frecvențele de bas la volum redus. Tehnologia Smart Volume ajustează în mod automat răspunsul de frecvență din zona joasă pentru a compensa pentru sensibilitatea redusă a urechii. Asta înseamnă că vei avea un sunet clar și plin, chiar și la un volum scăzut.

Pentru acele momente când vrei să pornești petrecerea, Smart Volume vă coborî vârfurile de semnal pentru a asigura un sunet lipsit de distorsiuni și performanțe de lungă durată.

Sunet perfect în orice cameră

deepblue2 este proiectat pentru a produce cel mai echilibrat răspuns de bas în zonele în care va fi amplasat în mod obișnuit. Totuși, este imposibil de prevăzut toate pozițiile în care poate fi amplasată o boxă. Poate preferi mai mult sau mai puțin bas. Utilizând telecomanda inclusă, poți controla basul, alegând dintre 5 niveluri diferite de bas pentru a ajusta boxa la mediul și preferințele tale.

Ușor de mutat

Mânerul ușor de prins din spatele incintei face ușoară mutarea boxei deepblue2 prin casa ta.

deepblue2 Specifications

 • Acoustic Design: 
  1 x 6.5-inch low frequency driver 
  2 x 3-inch midrange frequency drivers 
  2 x 1-inch high frequency drivers 
  Acoustically sealed cabinet
 • Power Amplifier: 440 watts
 • Inputs: 
  aptX® Bluetooth wireless with up to 5 connected devices 
  Optical Digital Audio (Toslink) 
  Line-level Analog Audio (3.5mm)
 • Dimensions (H x W x D): 
  9.1 x 14.2 x 6.5 (inches) 
  230 x 360x 164 (mm)
 • Weight: 
  16 pounds 
  7.3 kg
 • AC Input: 100-240V 50/60Hz
 • Accessories included: Remote control, 3.5mm to 3.5mm analog AUX cable, 3.5mm to RCA analog AUX cable, optical cable, power cord, instruction manual

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->