Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


Audiovector SR C Avantgarde Arrete

SKU: Audiovector/SRCAvantgardeArrete

13399 Lei / bucată

sau 1674,88 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită în toată țara! ?

Disponibilitate: stoc furnizor ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Pentru cei interesați de compunerea unui sistem surround de înalta calitate, seria de boxe de centru SR C vine ca un companion perfect pentru toate serile SR, fie că vorbim de SR3, SR 6 sau SR 1.

SR C este inspirată din seria SR 6, păstrând aceeași prezentare audio de înaltă calitate. În construcția acesteia se regăsesc toate tehnologiile avangardiste utilizate la conceperea serilor SR, de la construcția incintei la difuzoare, crossover, etc.

SR C Avantgarde Arrete împrumută o gamă largă de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11, boxa amiral a producătorului danez Audiovector. SR -C Avantgarde Arrete reprezintă un upgrade total. Fiecare aspect a fost optimizat, de la difuzoare la cross-over, interacțiunea difuzoare – cabinet, interacțiunea dintre podea și boxă, inclusiv tratament criogenetic și multe altele.

Pe lângă tweter-ul AIR Motion Transformer, SRC Avantgarde Arette vine echipat cu două difuzoare de midrange/bas ce prezintă o construcție cu adevărat specială și  crossover-ul  cu tehnologia ARA ce permite ajustarea boxei față de condițiile camerei astfel încât răspunsul acesteia sa fie unul cât mai fidel.  

Difuzorele de bas/medii ce echipează seria SR C prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcție ce se regăsesc în acest moment pe piață. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creștere a benzii de frecvență de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid și transparent, similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb și o dinamică de excepție.  
 O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

 

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă.  Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne.  Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și puterea sunetului.

 

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” – o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio.  Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor  datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

 

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic.  Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

 

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.
Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvențe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

 

 

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

 

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condițiile în care nu vor interacționa cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcția boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacțiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influența energiei accumulate la nivelul incintei în concordanță cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

 

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepție la construcția LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilație ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

 

 

NCS – Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete. Prin înghețarea componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziția lor naturală, fapt ce reduce rezistența acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătățire substanțială, oferind o claritate superioară. 

 

IUC - Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Frequency response 43 Hz – 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 2800 Hz

Sensitivity 92 dB

Power handling 300W

Dimensions (HxWxD) mm 200 x 530 x 280

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->