Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


Audiovector Ki 3 Signature

SKU: Audiovector/Ki3Signature

9679 Lei / pereche

sau 1209,88 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită în toată țara! ?

Livrare în maxim 48 de ore!

Disponibilitate: stoc limitat ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Disponibil in showroom

Ki3 Signature sunt boxele de podea care, în ciuda dimensiunilor reduse, oferă un sunet clar și dinamic ce va uimi încă de la prima audiție

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi același sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienților ce nu dispun de un spațiu mare. Construcția seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu și-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcția incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic și bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă și aerisită.
Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăsește și în construcția seriei Ki 3.

Ki3 Signature, vârful de gamă al seriei Ki3, prezintă față de celelalte variante un upgrade complet pornind de la structura incintei, la crossover, la decuplarea difuzoarelor față de incintă. Toate acestea oferă un sunet mai plin, mai detaliat și cu o dinamică crescută față de celelalte modele din din seria Ki.

Aceasta prezintă nu doar o îmbunătățire vizuală. Față de Ki3, linia Signature vine cu un crossover dezvoltat, incinta prezintă un nivel crescut de ramforsare, iar prezența panoului de aluminiu de pe față asigură o rupere a undelor verticale. Toate acestea permit o prezentare audio superioară, cu o separație a sunetelor mai bună, un bas mai adânc și mai bine controlat.

Seria Ki 3 va performa cu o extremă ușurința, fie că vorbim de muzică, de la Michel Jackson la Mozart, sau într-o soluție surround de înalta fidelitate. Un alt plus al acestei linii este dat de ușurința de a performa la nivel înalt cu amplificatoare sau AV receivere cu resurse de putere redusă.

QWR

 

Principiul QWR

Tehnologia QWR seamănă cu cea a unui corn compact pliat. Prin utilizarea acesteia împreuna cu două difuzoare de joase, seria Ki oferă un bas adevărat din toate punctele de vedere, dintr-o incintă ce contrazice dimensiunea ei.

 

Difuzorul de bass

Difuzorul de bass al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. Prezența unui magnet de dimensiuni mari asigură un control și o prezență mult peste așteptările date de dimensiunea difuzorului.

TWEETER

 

Tweter-ul

La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedium cu ferofluid capabil să controleze toate frecvențele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.

 

LCCLCC -Low Compression Concept

Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.

Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

IUCIUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Frequency response 40 Hz – 22 kHz

Impedance 8 Ohms

Sensitivity 92 dB

Power handling 200 W

Dimensions (HxWxD) mm 980 x 140 x 250

Weight 13,5 Kg

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->